luni, 21 iulie 2008

Cum s-a nascut Unforgettable Bouquets




Si de ce mai era nevoie pe piata de inca o companie care sa distribuie flori?!!! Ideea s-a nascut din joaca de a aranja orice frunza verde langa o floare sau din aranjarea unor lucruri mici, aparent banale pentru a crea o decoratie de camera.
Acest blog vine ca un pilon de sustinere pentru viitorul site cu vanzare online a buchetelor de mireasa, de cununie, a aranjamentelor pentru birouri sau a buchetelor pentru sali de conferinta.
Tot pe blog ca si pe site veti gasi in viitor, idei de neuitat pentru nunti, idei de cadouri pentru cei care nu au inspiratia cu ei , si multe altele. Ca sa-mi raspund la a doua intrebare, (cea cu inca o companie pe piata care distribuie flori) aflati ca piata de flori din Romania consta in 70% din cazuri in buchete facute in graba de un ochi la fel de grabit sa ia bani multi, la o ghereta in coltul strazii.
Unforgettable nu tine nici loc de ghereta, si nici nu se vrea inlocuitorul online al florilor risipite in buchete de prost gust....va las sa va convingeti pe parcurs.

Mai exact ce oferim de azi inainte:
  • O gama variata de buchete de mireasa asortate cu personalitatea mirilor si tendintele si culorile nuntii *cu livrare la locul "faptei"
  • Buchete de cununie
  • Idei creative pentru o nunta sau o petrecere de neuitat
  • Idei de buchetele-cadou pentru cei mai putin inspirati
  • Aranjamente florale pentru sali de conferinte, birouri etc.
Atat pentru acum...va las sa va obisnuiti cu ideea...ca de azi sunt de neuitat :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

sunt superbe felicitarile mele ...